Menu

De nationales propaganda i aktion

De nationales propaganda i aktion

Islamfjendtlige debattører er i defensiven i disse dage. Nu forfalder de til deres kedelige håndværk: Den sorte propaganda.

Efter den nationalkonservative terrorist Anders Behring Breiviks bombning og massemord i Oslo er hele det islamfjendtlige netværk kommet under pres.

I stedet for at ransage den ideologi, som de deler med terroristen, kæmper bloggere og debattører i stedet af al magt for skiftevis at distancere sig fra de uhyrlige begivenheder og at bagatellisere dem.

En ting man er god til at kaste sig over, er at skyde på budbringeren i stedet for at forholde sig til budskabet og de fakta, der trænger sig på.

I dette tilfælde er budbringeren åbenbart P77-bloggeren Margrethe Monika S. Hansen, der beskyldes for alt fra at have påvirket Breivik til at begå sine terrorhandlinger til at være lystløgner, psykisk syg og på overførselsindkomst.

Det kan virke utroligt fattigt at skyde så meget på en enkelt blogger, når nu 77 unge mennesker er blevet brutalt skudt ned af en nationalkonservativ islamofobisk terrorist. Ikke desto mindre kan det konstateres, at der nu oprettes falske sider på Internettet i et forsøg på at stille SHansen i et dårligt lys.

Her er opskriften.

En debattør på Uriasposten der kalder sig Anders Peter Johnsen lægger en kommentar med henvisning til en påstået hadeside, som SHansen skulle stå bag:

201108101731_APJ_KommentarFørst en henvisning til en hadeside, som SHansen skulle stå bag

Når man så følger linket, kommer man ind på følgende side:

277c565f7aHadesiden Urius Oregon, som SHansen skulle stå bag

Flere forhold er mistænkelige ved siden. Bloggen er oprettet i helt enkel standardskabelon fra googles blogplatform Blogger.com. Den indeholder kun ét indlæg, som angiveligt er fra november 2010, med kun en linjes tekst:

"Kære læsere. Urius Oregon er lukket. Vi fortsætter kampen for et anstændigt Danmark på P77.dk"

Der er heller ingen læsere, der følger siden.

Ser man nærmere efter den "Margrethe S. Hansen", der skulle have oprettet siden, viser profilen sig at være falsk:

5d583f2865Falsk profil af Margrethe S. Hansen.

Denne bruger har kun været på Blogger.com siden juli 2011. Meget tyder altså på, at profilen er oprettet for få uger siden, for eksempel i forbindelse med Anders Behring Breiviks terrorangreb den 22. juli 2011 og Margrethe S. Hansens efterfølgende optræden i medierne. Profilen har kun været vist 43 gange.

Det enlige indlægget kan således næppe heller være skrevet i november 2010, når bloggens ejer først er oprettet i sidste måned.

Til sammenligning ser SHansens rigtige profil ud som følger:

7562633745SHansens rigtige profil på blogger.com.

Oprettet siden april 2007, med godt 3.000 visninger, fuld beskrivelse og en rigtig email-adresse man kan kontakte.

Det er kedeligt, at man forfalder til at udgive sig for SHansen, blot for at kæde hende sammen med en eller anden side.

Det kan ikke verificeres, om den angivne side faktisk var en hadside, eller om der blev opgivet nogens privatadresser, da siden ikke eksisterer. Men det er påfaldende, at Uriaspost-debattøren Anders Peter Johnsen vælger at offentliggøre siden, efter at han er kommet i defensiven i en anden debat, hvor det kom frem at Kim Møller på samme måde som netværket ORG tilvejebringer personoplysninger, der ikke bare er private men også frembragt ulovligt fra offentlige registre.

Det virker unægteligt som om, at man ved at fabrikere falsk information og at udgive sig for at være Margrethe S. Hansen kan aflede opmærksomheden for de højst bekymrende informationer, der i kølvandet på Breiviks terrorangreb kommer fra dagen om de fremmedfjendtliges måde at arbejde på.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?